Türkiye Gençlik Birliği Düzce Şubesi’nden çözüm sürecine tepki. TGB üyeleri spor sokakta başlattıkları imza kampanyasında bölünmeye hayır diyor. Ayrıca TGB üyeleri spor sokakta açtıkları stantta broşür dağıtarak, herkesi 19 Mayıs günü Ankara Sıhhiye’ye davet ediyor.

 


TGB Düzce İl Başkanı Onur Candaş Bozkurt çözüm sürecini desteklemediklerini söyleyerek, açılımın ülkeyi bölmeyi hedeflediğini dile getirdi. Ayrıca Bozkurt, milletin artık gözünün açıldığını vurgulayarak Başbakan Tayyip Erdoğan’ın korku imparatorluğunu yıkacaklarını dile getirdi.


Bozkurt, “İmza kampanyamız şu anki bölünme anayasasıyla ilgili, bizim milletimizin etnik kökenini bölmeye çalışıyorlar. Kürdü Türk’e vurdurmaya çalışıyorlar, aslında Kürt açılımı diye yapılan çalışma bu. Bozuk düzeni daha da kötüye götürüyorlar, yapılan çalışma iyileştirme çabası değildir, aksine ülkede Amerikan güdümlü iç çatışmaya götürüyorlar. Bizde Türkiye Gençlik Birliği yanımızda CHP, İşçi Partisi, MHP’den milletvekilleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği ve ismini sayamayacağım birçok dernek Vatan, Emek ve Güç birliği Platformunu kurduk. Bu güç birliği platformu dahilinde burada stant açtık, ben “Türk Milletinin Bir Ferdiyim Diyorsan “ bir imza da sen at diyoruz. Geçen senenin 19 Mayıs’ında bir diriliş günüydü, o gün biz milyonları yürüttük, Cumhuriyet mitinglerinden sonra halk ilk defa kendi iradesiyle hareket etti. Yine aynı şekilde 19 Mayısta Ankara Sıhhiye’ye Düzce’den otobüsler kaldıracağız. Otobüsler Düzce Anıt parkın önünden saat 7’de kalkacak irtibata geçmek isteyenler TGB’nin kendi sitesinden ulaşabilir. Milletin gözü açılmaya başladı eskisi gibi kandıramıyorlar, Tayyip Erdoğan artık kalkıp CHP’nin, İşçi Partisi’nin kuklası oldunuz diyor, bu bir korku göstergesidir. Biz bu korku imparatorluğunu yıkacağız.” Dedi.

Haber: S. YANAR