Düzce ili ve ilçelerine açılan Gümüşova TOKİ Projesi, büyük ilgi görüyor. Kat adedini 4 kata çıkaran imar uygulamasındaki  değişikliğin ardından başlatılan TOKİ Projesi ilçede konut ihtiyacını karşılamasının yanında yeni Gümüşovalıları da ilçeyle tanıştıracak.

Son başvuru tarihi 15 Nisan 2015 olan konutlarla ilgili ilk peşinatın 4 bin lirayı çok bulanlar da, bağış konut talebinde bulunanlarda var. Kıbrıs Gazisi Ahmet Altuntaş'ta belediyenin kendisine konut bağışında bulunmasını istiyor.

10 bin Metrekare yeşil alanlı ve çocuk oyun parkları da olacak olan Gümüşova TOKİ konutlarından talepte bulunmak için Düzce ili ve ilçelerinde ikamet etmiş olmak yeterli. Kura çekimi sonunda kurada çıkan vatandaşlar 8 bin 500 liralık sözleşme bedelini yatırmak zorundalar. Bu ödemelerden sonra anahtar teslimine kadar hiç bir ödeme yapılmayacak. Konut sahibi borucunu 180 ay  (yani 15 yıl) da  taksitle ödeyecek.Gümüşova TOKİ daireleri doğal gazlı ve asansörlü olacak. Müracaatlar sekreteryasını yürüten Gümüşova Belediyesi 'ne yapılıyor.     

Haber: E.TAYHAN