TOPLU KONUTLARDA ÖNEMLİ GELİŞME

Yılan hikayesine dönen Çamköy ve Çavuşlar TOKİ'de karşılarında muhatap bulamayan hak sahipleri kış gelmeden önce kendi evlerine yerleşmek istiyor. Siyasilerinde konuşmaktan çekindikleri konutlar hakkında ise önemli gelişmeler yaşanıyor. Çamköy TOKİ'de evlerin teslimatı noktasında son aşamaya gelindiği ve devir için yetkinin Düzce Valiliğine verildiği öğrenildi. Konutların teslimi noktasında yeni atanan Vali Ali İhsan Su'nun en kısa sürede gerekli işlemleri yaparak, aylardır konutlarını bekleyen ve mağdur olan vatandaşlarına müjdeli haberi vermesi bekleniyor.

Durumu belirsiz olan Çavuşlar TOKİ'de de teslim noktasında son aşamaya gelindiği ve ruhsat işlemlerinin tamamlanması için TOKİ'nin belediyeye başvurduğu öğrenildi. Çavuşlar TOKİ ile ilgili TOKİ ruhsat işlemleri için Belediye'ye başvurusunu yaparken Belediyenin'de hızlı bir şekilde ruhsat işlemlerini halledip en kısa zamanda konutların teslimi yapılacak.

Konutların teslimi noktasında vatandaşlar aylardır mağdur durumda kalırken bir çok vatandaş ise konutuna geçmek ümidi ile yeni kira sözleşmesi imzalamadığı için zor günler yaşıyor. Hak sahipleri valilik ve belediyedeki işlemlerin en kısa sürede tamamlanıp konutların bir önce teslim edilemesini isterken kendi konutları için daha fazla mağdur olmak istemiyor.

 

Haber; M.YILMAZ