Belediye Meclis toplantısına MHP grubu meclis üyesi Murat Özsoy’un oturuma getirdiği patlamış su borusu parçası damga vurdu. Özsoy Düzce’de çoğu insanın bu boruların içinden geçen suyu kullandığını belirterek sıkıntıların gündeme alınarak çözülmesini istedi.


Salih Keskinli’nin başkanlık ettiği Belediye Meclisi Kasım birinci bileşiminde Meclis Üyesi Murat Özsoy patlayan içme su borularındaki kirliliği gözler önüne sermek için meclis toplantısına boru parçası getirdi. Özsoy, Patlak boru parçasını oturuma başkanlık eden Salih Keskinli ile diğer Meclis üyelerine göstererek şunları söyledi:

 

“Düzce’nin çeşitli mahallelerinde su boruları patlıyor. İlgili arkadaşlardan öğrendiğime göre patladıkça değiştiriliyor. Oradaki bir parçaya denk geldim ve aldım. Şehrimizde ne kadar bir kesim şu borunun içinden akan suyla ihtiyaçlarını gideriyor veya içiyor. Bu konu ciddi sıkıntıdır. Bu konuyla ilgili hassasiyet göstermemiz gerektiğine inanıyorum”


Toplantıya başkanlık eden Salih Keskinli konunun bir sonraki oturumda toplantı gündemine alınarak ilgili komisyonlarca incelenmesine karar verdi.


Haber;Y.SEVER