Düzce’nin Ağa Mahallesinde evin temel kısmında sabah saatlerinde yükselen duman hane halkını korkuttu. Dumanın evin temelinden çıkması konu komşunun telaşına neden oldu. Meraklı ev sahibi korka korka kazmayı küreği alarak evin temelinden gelen dumanlı bölümü kazarak dumanın çıktığı yeri bulmaya çalıştı.


Toprağın dumanlı kısmını kazan ev sahibi Ferruh Yeşilyurt, bu defa sıcak suya rastladı. Sıcak su ve sıcak toprak hane halkını daha da telaşlandırdı. Sabah çıkan dumanı gördüğünde korktuğunu ifade eden Ferruh Yeşilyurt, elimiz kolumuz bağlı çaresiz sonucu bekliyoruz diyor:



Ağa Mahallesinde 1972 sokakta bulunan evi yeni inşa ettiklerini dile getiren ev sahibi Ferruh Yeşilyurt, “keşke bu yeri de almasaydım bu evi de yapmasaydım “diyerek de çaresiz bekleyişini sürdürüyor.Toprağın sıcağı elektrik kaçağından mı, yer altı kaplıca suyundan mı yoksa deprem sinyalinden mi kaynaklanıyor henüz belli değil.


“Bu deprem habercisi mi” diye soran Yeşilyurt, konuyla ilgili Belediye yetkililerini bilgilendirdiğini ve çıkacak sonucu merakla beklediğini söylüyor..

 

 

Haber;E.TAYHAN