Yeni mahallede oyun ve spor parkı hizmete girdi. Yaklaşık 5 dönümlük alan içine kurulu bulunan parkta oturma gruplarının yanı sıra, çocuklar için oyun araçları, fitness, basketbol ve mini futbol sahası da yer alıyor. Düzce Belediyesi tarafından projelendirilen oyun parkının açılışına Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesinde Düzce Belediyesi Mehter Takımı gösteri sundu.

 

ÇOK GÜZEL İŞLER YAPIYOR

Açılışta konuşan Milletvekili İbrahim Korkmaz'da Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın görevini başarı ile yapmakta olduğunu söyledi.
Korkmaz “ Her şehirde kişi başına yeşil alan ve park miktarları bellidir. Önemli olan bunları hayata geçirmektir. Şimdi bunlar gerçekleştiriliyor. Çocuklarımızın gelişimi için bu oyun ve park alanlarının oluşturulması önemlidir. Belediyeciliğin olmazsa olmazı yeşil alan üretmektir. Bu konuda başkanımızı hassasiyetinden ve gayretinden dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel işler yapıyor büyük katkıları var. İnşallah hizmetlerinin devamı gelir” şeklinde konuştu.

 

YAPILAMAYANLAR YAPILDI

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İsmail Bayram'ın başarılı bir başkan olduğunu ve 25 yılda yapılamayan yolların İsmail Bayram tarafından yapıldığını söyledi.
Arslan “ Daha önce de bu park alanının giriş bulvarı Hürriyet Bulvarının açılışını yapmıştık. Bu bulvar için 30 yıl önce karar alınmıştı ama bir türlü hayata geçmemişti. Bunu Başkan İsmail Bayram başardı. Şimdi de şehirde park açılışları yapılıyor. Hayal bile edilemeyenler gerçekleştiriliyor. Bu tür hizmetlerle mahallelerimiz de değerli oluyor’ dedi. İsmail Bayram'ın Düzce'ye başarılı bir şekilde hizmet ettiğini ve hizmetlerine devam edeceğini söyledi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram şehir standartları içinde örnek park alanları oluşturduklarını belirtti‘

 


Bayram, “Hizmet programımızda yer aldığı gibi Düzce’de mahallelere park alanları yapmaya devam ediyoruz. Yeni mahallede de yaklaşık 5 dönümlük alan içinde oyun ve spor parkı oluşturduk. Şehirlerin yaşam standartları içinde fiziki yapılanmanın yanı sıra, kültürel alanlara, sportif ve park alanlarına da ihtiyaç vardır. Bunun için her mahallede uygun alanlara park yapıyoruz’ dedi.
Konuşmaların ardından Yeni mahalle muhtarı Necdet Kabasakal tarafından Başkan İsmail Bayram’a hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verildi. Sonrasında da park açılışı gerçekleştirildi. Çevre halkın ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışta protokol parkın tüm bölümlerini gezdi. Parkın açılışı sırasında vatandaşlara tadımlık ikramlar verildi. Çocuklara ise oyuncak dağıtıldı.

 



Parkı gezen Belediye Başkanı İsmail Bayram ve milletvekilleri basketbol sahasına girerek basket atışı yaptılar. İsmail Bayram ve Fevai Arslan başarılı atış yaparken İbrahim Korkmaz attığı atışlarının hepsinde başarısız olması ilginç görüntülere sahne oldu.
Ardından futbol sahasına giren İsmail Bayram ve Milletvekilleri burada penaltı atışı gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 

 

Haber; M.YILMAZ