Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun dere ıslahlarının yanı sıra üzerlerinde yürütülen projeler için "Estetik çalışma yapılsın" talimatını sık sık yinelemesine rağmen Düzce'nin tam ortasından geçen Asar Deresi'ndeki çalışmalar bu beklentiyi bir türlü karşılamıyor.

Terminal-TEM bağlantı yolu ile ortak yürütülen çalışmalar gerekçesiyle yıkılarak yeniden yapılan  Selahattin Olcar Köprüsü'nde de çalışmalar ağır ilerlemesi  ve  yapım aşamasındaki köprünün bir bölümün kum yığınıyla kapatılması estetikten uzak bir görüntü sergiliyor.  Yağışlı havalarda çamurdan, diğer günlerde de tozdan çevredeki vatandaşlar ve köprüyü kullanan sürücüler rahatsız.  Köprünün diğer yarısının bir türlü ulaşıma açılmamasından dolayı, bazı araç sahipleri tarafından otopark olarak kullanıldığı görülüyor. 

Moloz yığınları, çamur,  toz, eski ve yıkılan tabelalarla köprünün şuandaki mevcut  durumu Bakan Eroğlu'nun "estetik çalışma yapılsın" talimatından uzak bir görüntü sergiliyor.  Uzun süredir herhangi bir çalışma yapılmayan Selahattin Olcar, Köprüsü'nde düzenlenmelerin kısa sürede bitirilmesi isteniyor.

Haber Merkezi