Vali Ali Fidan Başkanlığında 'Düzce Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı Koordinasyon Kurulu 2015 2. Dönem Toplantısı’ Valilik Makam Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya; Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş,  Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Garnizon Komutanı Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı ile ilgili bilgiler veren Fidan , şunları söyledi.
“Bugün 2015 yılı trafik güvenliği koordinasyon kurulu 2. Dönem toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu toplantıda hem geçmiş dönemde yapılan toplantılarda alınan kararların uygulama durumunu gözden geçireceğiz. Geçmiş dönemde eğitime yönelik ne tür çalışmalar yapıldı. Trafik düzenlemesine ilişkin ne tür çalışmalar yapıldı. Ne kadar ceza uygulandı. Ne tür yaptırımlar uygulandı. Bunları tekrar gözden geçireceğiz. Yeni dönemde ne tür kararlar almamız gerekiyor, yeni döneme ilişkin bunları değerlendireceğiz. Bu hafta aynı zaman biliyorsunuz ki trafik haftası. Aynı zamanda trafik haftasına yönelik değişik etkinlikler gerçekleştirilecektir. Bunları da toplantıda değerlendireceğiz.”

Basına kapalı devam eden toplantıda alınan kararların daha sonra basınla paylaşılacağı bildirildi. Toplantının gündem maddeleri arasında D-100 Karayolundaki kavşağa sinyalizasyon sistemi konulması ve çevre yolundaki AFAD kavşağında alınacak güvenlik önleri yer aldı. 

Haber:S.KAŞKIR