Projesi ve yapımı tartışmalı hale gelen  Asarsuyu Deresi üzerindeki köprü ve buna bağlı çevre yolları düzenlemeleri tamamlanamıyor. İstanbul Caddesi, Mimar Sinan ve Aydınpınar caddelerini birbirine bağlayan Saguç köprüsündeki yapım hataları trafiği de olumsuz etkiliyor. Düzce Belediyesi ve müteahhit firma tarafından kot farkından kaynaklandığı belirtilen köprü yapım hatasının düzeltilmesi için çalışmalar yapılıyor. Ne var ki, yapım çalışmaları sırasında köprü üzerindeki trafik şeritlerinin azaltılması, köprü bağlantılı bölgelerde yolun bir bölümünün kapatılması hem araç hem de yaya trafiğini içinden çıkılmaz hale getirdi. Özellikle sabah ve akşam saatlerindeki trafik yoğunluğu sürücü ve yayaları çileden çıkarıyor.

Vazgeçmediler!

Öte yandan Şehir içindeki otopark ihlalleri köprüler üstünde de yaşanmaya başladı. Özellikle yeni ulaşıma açılan Küçüksu Köprüsü üzerindeki çift sıralı park ihlalleri hem sürücülerin hem de yayaların şikayetlerine neden oluyor.



Şehir merkezinde ana arterlerde yapılan çift sıra park ihlalleri günün sıradan görüntüleri arasında yer aldı. Ancak bu ihlallerin köprüler üzerinde de görülmeye başlanması tepkileri artırmaya başladı. Henüz ulaşıma açılan Küçüksu Köprüsü üzerinde tek sıraları park ihlalleri artık sıkça görülüyor. Bunun üstüne bir de çift sıralı parklar hem sürücüleri hem de yayaları çileden çıkarmaya başladı.  

Haber;A.GÖSTERİŞLİ