2017’nin temmuz ayında araç trafiğine kapatılarak yayalaştırılan İstanbul Caddesi, İl Trafik Komisyonu’nun son toplantısında alınan kararla 3 Aralık Pazartesi günü itibarî ile yeniden trafiğe açılmıştı. Atılan bu adımla hem trafiği rahatlatmak, hem de esnafın kazancını arttırmak amaçlansa da, beklenen yine olmadı.



İstanbul Caddesi’nin trafiğe açılması ve araçların bu güzergâhı kullanması ile şehir merkezinde yoğun bir araç trafiği yaşanmaya başlandı. Oluşan uzun kuyruklar sonucu dakikalarca ilerleyemeyen sürücüler trafikten şikâyetçi olurken, vatandaşlar yaya geçidine sığmadı.



Dakikalarca ilerleyemeyen araçlar, egzoz kokusu ve yoğun korna sesleri ile eski halinden eser kalmayan İstanbul Caddesi’nde, trafiğe takılan vatandaşlar, şikâyetlerini Öncü Haber aracılığı ile dile getirdi.

Çekilen sıkıntıyı ifade eden bir araç sürücüsü, “Şu an trafik felç durumda. Hiçbir polis önlem almıyor. Bilinçsiz şoför çok, yayalar hâlâ yoldan yürüyor. Çok sıkıntı çekiyoruz.” derken, caddenin araç trafiğine açılmasını ise “Çok kötü oldu” diyerek tanımladı.



Düzce’nin uzun zamandır il olduğunu ve bu sıkıntıyla mücadele ettiğini ifade eden bir diğer sürücü, “Düzce’nin 20-25’inci yılında halledilecektir” dedi.
 


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ