Trafik çözülemeyen bir sorun olmaya devam ediyor. Akşam saatlerinde kilitlenen trafik, sürücüleri zor durumda bırakıyor. Saatlerce trafik ile boğuşan vatandaşlar evlerine dönmek için saatlerini harcıyor.
 


Yol çalışmaları yürütülen Fiskobirlik Kavşağı’nda, normal trafik seyrinin yanında okul çıkışı oluşan araç yoğunluğu da eklenince trafik tamamen kitlendi. Kavşakta uzun kuyruklar oluşması sonucu araçlar ilerleyemezken, trafik polisleri de kavşağa intikal edemedi.



Dakikalarca ilerleyemeyen bazı sürücüler sinir krizi geçirirken, bazı sürücülerse araçların arasına girerek trafik akışını sağlamaya çalıştı. Polisliğe soyunan sürücüler, kısa süre de olsa trafiği açmayı başardı.

Trafiğin bir süre ilerlemesi sonucu trafik polisleri kavşağa ulaşırken, tamamen kilitlenen kavşağı açmaya çalışan trafik ekipleri sürücüleri D-100 Karayoluna yönlendirdi.



Öte yandan, Düzce’nin en önemli giriş bölgelerinden birisi olan Türkseven Kavşağında da trafik birbirine girdi. Elektriklerin kesilmesi sonucu trafik lambaları çalışmazken, meydana gelen yoğunluk sebebiyle trafik tamamen durdu.
 


D-100 Karayolunda, kilometrelerce kuyruklar oluşurken, sürücüler ilerleyebilmek için uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Haber: İ. AYDOĞDU