Her ay düzenli olarak yapılan “Düzce Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı Koordinasyon Kurulu 2013 Kasım Ayı Toplantısı” Vali Ali İhsan Su'nun başkanlığında toplandı. Toplantıya Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Garnizon Komutanı Ramazan Akça, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Kış mevsiminin yaklaşmasından dolayı Vali Ali İhsan Su, trafik gerekli önlemlerin alınması gerektiğini belirtti. Vali Su, Düzcelilerin can ve mal kayıplarının önlenmesi için tüm kurallara uymaları çağrısında bulundu.

Vali Su, “herkes trafik kurallarına uyarsa trafik güvenliği de sağlanır. O yüzden sürücülerimizden trafik kuralları uyması çağrısında bulunuyorum” dedi.

“Düzce Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı Koordinasyon Kurulu 2013 Kasım Ayı Toplantısı”nda Üçköprü köyü girişinde bulunan yaya alt geçidinin ışıklandırma ve yapım işlemleri hakkındaki son durumu görüşüldü. Zaman zaman trafik kazalarının meydana geldiği D-655 Karayolu Beçi Kavşağına trafik güvenliği açısından, sinyalizasyon sisteminin yapılması ile ilgili Karayolları temsilcisince bilgilendirme yapılması kararı aldı. Toplantıda ayrıca Kuzey Çevre yolunun resmi açılışı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

KAZALAR İÇİN ALINACAK TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda ayrıca geçtiğimiz günlerde birinin yaya ve araç trafiğine açıldığı Asar deresi üzerinde yapılmakta olan Kiremit ocağı köprüsü ile Küçüksu köprüsünün son durumu hakkında DSİ Müdürlüğünce bilgilendirme yapıldı. Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sorumluluk alanında bulunan TEM otoyolu üzerinde meydana gelen trafik kazaları ile ilgili trafik güvenliği açısından alınması gereken tedbirler ve bir önceki toplantıda alınan kararlar ile ilgili yapılan çalışmalar aktarıldı.

Haber: S. KAŞKIR