Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Tuncay Şahin, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Öncü TV’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek televizyonun yeni sahibi Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’le bir araya geldi.
 


Karşılıklı iyi niyet söylemleri ile başlayan ziyarette Öncü Medya’nın el değiştirmesiyle ilgili düşüncelerini paylaşan TSO Başkanı Tuncay Şahin, “Her iki ailede benim çok yakın dostumdur. Allah öncelikle hayırlı uğurlu etsin. Her iki aileye de mübarek olsun. Televizyonu bir işadamının almasından dolayı ben öncelikle Faruk Bey’e teşekkür ederim. Kendisi gerçekten sanayici kimliğini taşıyabilen ve Düzce’mizin birçok problemini kendine dert edinmiş bir kişidir. İnşallah daha iyi olacak ve daha iyi yerlerde göreceğiz. Önder ağabeyimize gelince ona da hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
 


TSO Başkanı olarak Düzce’nin Ticareti ve sanayisi ile ilgili tespitlerini de mikrofonlarımızla paylaşan Şahin,  şunları dile getirdi;
“Bizim acilen istihdamı arttırmamız lazım. Çünkü işçi çıkması konusunda sıkıntımız var. Allah nasip ederse bu sıkıntı kısa süre içerisinde bitecek. Alt yapısını Sayın Valimiz başkanlığında tamamladık. Önce altyapımızı yaptık, kendi odamızın ihtiyaçlarını yaptık, Düzce’nin problemlerini belirledik. Şimdi tek tek Ayşe vekilimiz, Fahri vekilimi, Faruk bakanımız, valimiz, rektörümüzle birlikte hep beraber bu şehri ayağa kaldıracağız. Tespitlerimiz yaptık, problemlerimizi biliyoruz” şeklinde konuştu.