Sıcak mutfak ekipmanları hediye edildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Arslan’ın gayretleri, oda meclisinin de talebi uygun bulup onaylaması neticesinde, Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programının uygulamalı yiyecek içecek derslerinde kullanılmak üzere tam teşekküllü sıcak mutfak ekipmanları hediye edildi.

İlgili donatı elemanları, Yüksekokul bünyesinde kurulacak olan, aşçılık programının da temel gereksinimlerini karşılama potansiyeline sahip olduğu için değer taşıyor.  Ayrıca öğrencilerin Gastronomi ve Mutfak Sanatları kapsamında gelişmeleri ve yaratıcılık içeren çalışmaları uygulamalı olarak icra edebilmelerine de bu sayede imkan tanındı.



Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Öte yandan KOSGEB Düzce Müdürlüğü İle Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı. Eğitim Uzmanı Şeyda Otluoğlu Kuyumcu tarafından verilen eğitimin son kısmına Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen de katıldı. Katılımcılara bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dileyen Ülgen, oda olarak girişimci adaylarının her zaman arkalarında olduklarını ifade etti.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ