Ticaret ve Sanayi Odası’nda TSO Meclis Başkanı Metin Uzun, TSO Başkanı Metin Büyük, Tarım İl Müdürü Ayhan Ünal,  İl Kültür ve Turizm müdürü Özcan Budak ve eski başkanların da bulunduğu bir toplantıyla eski anılar tazelendi. Toplantıda, orman işletmesine ait olan arsaya yapılacak olan TSO binası konusunda da bilgiler verildi.

TSO Başkanı Metin Büyük, Düzce’de üç büyük yer olduğunu bunların Düzce Valiliği, Düzce Belediye Başkanlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası olduğunu ifade etti.  Büyük, Dört bin otuz dört tane üyeleri olduğunu ve geçen sene altı yüz tane firmanın kendilerine üye olduğunu dile getirirken, büyük ihtimalle sene sonun da seçimlerin yapılacağını ve bu seçimlerde herkesin aday olmasını istediğini belirtti.

Büyük, TSO binasının Düzce’nin en güzel binası olduğunu fakat park yeri sorunu nedeniyle  TSO’nun orman işletmesine ait  yanında dört bin sekiz yüz metre karelik bir yeri satın aldığını ve oraya yeni bir bina yapacaklarını söyledi.  Aynı zamanda Düzce’nin orta ölçekli bir sanayi bölgesi olduğunu  da belirten Büyük, Düzce Üniversitesinin de etkisiyle turizmi ön plana çıkartmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Metin Büyük’ün ardından kürsüye çıkan Afer Tütüncüoğlu 59 senesinde bu göreve eriştiğini TSO’nun ilk kurucularından olduğunu ve o günden bu düne TSO da büyük gelişmeler olduğunu, Düzce’ye OSB’nin kurulmasıyla beraber atmışa yakın yatırım yapıldığını Düzceli iş adamlarının da Düzce ye yatırım yapmalarını istediğini ifade etti.