Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, TSO Meclis Başkanı Metin Uzun, Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Düzce İl  Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ve Bayındırlık ve İskan Müdürü Yusuf Ziya Sakzeki’yi ziyaret ettiler.

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, ziyaret sırasında kendisinin bir hizmet adamı olduğunu, devlet nereye gönderirse orada  en güzel hizmeti vermeye çalıştığını, Düzce’de de en güzelini yapacağını söyleyerek, geldiğinden bu yana yaptığı faaliyetleri anlattı.

TSO Başkanı Metin Büyük ise, Düzce’de dengeli bir sanayileşmeyi istediklerini, tarımın da ihmal edilmemesi gerektiğini ifade etti. Düzce Üniversitesi’nin kuruluşuna emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade eden Büyük, Düzce’nin eğitimde daha ileri bir noktada olmasını arzuladıklarını da dile getirdi.

İl Milli Eğitim müdürü Yusuf Sezer, ziyaret sırasında konuklarına helva ikram etmeyi ihmal etmedi. TSO Yönetimi, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer’i ziyaretlerinin ardından Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Yusuf Ziya Saktzeki’yi de ziyaret ederek sohbet ettiler...