Vali Ali İhsan Su yayınladığı yeni yıl mesajında gayretle çalışacaklarını belirterek herkese mutluluk ve huzur temennisinde bulundu.

Vali Ali İhsan Su mesajında şunları ifade etti:

“Acı ve tatlı hatıralarıyla 2014 yılını geride bırakıyor, umudumuzu canlı tutarak yeni bir yıla giriyoruz. 2015'in, 2014'den daha iyi bir yıl olması, ekonomide, kalkınmada sosyal hayatın her alanında yeni sevinçlerin, yeni başarıların yaşandığı bir sene olması için, tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni umutlarla karşıladığımız 2015 yılının insanlığa barış getirmesini, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın 2015 yılını da mutluluk, huzur ve sağlıkla geçirmesini temenni ediyor, herkese sevgi ve saygılar sunuyorum.”
İl Genel Meclis Başkanı Şinasi Akbulut’ta yeni yıl mesajı yayınlayan bir başka isim oldu. Akbulut mesajında, Düzce, her zaman gelişmeye ve ilerlemeye açık olmuş, bu yöndeki özlem ve istemleri giderek yaygınlaşmış, İl olduktan sonra çok ciddi bir şekilde büyümüş, gelecek açısından tüm güzelliklere layık ve bu güzel günlere ulaşacak olan umut toprağımızdır. Yeni yılla beraber amacımız ve gayretimiz, Düzce’mizi her yönden en gelişmiş İller düzeyine çıkarmaktır.” dedi.

Yığılca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer YİĞİT yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yiğit mesajında Belediye Başkanı olduğum 31 Marttan bu yana geçen dokuz aylık süreçte İlçemiz adına bir çok önemli sorunun üstesinden geldik. Bir çok yeni Projeye imza attık. İlçemizin Refahı ve geleceği için çıktığımız yolda, bu büyük projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Turizmden Sanayiye bir çok alanda İlçemiz büyük bir atağa kalkmaya başladı.
Misyonumuz hizmet parolasıyla çıktığımız bu yolda İlçemizi daha ilerilere taşıyacak olmanın gururu ile Yeni Yılın tüm ilçemize İlimize ve Ülkemize Birlik beraberlik, huzur, bereket, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisiyle Yeni Yılınız tebrik ederim dedi.