Her gün yüzlerce otobüs ile binlerce aracın durduğu TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiindeki TÜRSAN Tesisleri bugün Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz'i ağırladı.

İlk olarak sabah saatlerinde Düzce TEM Bağlantı Yolu'nda incelemelerde bulunan ardından 12 Kasım Düzce Depremi'nin 19. yıl dönümü dolayısıyla Kaynaşlı'da düzenlenen anma programına katılan Başkan Ay ve Emniyet Müdürü Deniz dönüş yolunda TÜRSAN'da mola verdi.



Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz,Türkiye’nin en büyük otoyol hizmet işletmesi olan TÜRSAN'da Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven ile bir araya geldi. Başkan Dursun Ay'a Ulaştırma Müdürü Eyüp Yurdakul ile Destek Hizmetleri Müdürü Ümid Bayrakdar da eşlik etti.

Kahvaltı eşliğinde gerçekleşen sohbette Düzce'de yürütülen çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni hizmete açılan Düzce TEM Bağlantı Yolu'nun şehre önemli katkılar sağlayacağı vurgulandı.

Misafirleri ile yakından ilgilenen Türkseven ile Öncü Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ziyaretin sonunda duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ay ve İl Emniyet Müdürü Deniz'e teşekkür etti.

Haber: C.ÜSTÜNER