2.Düzce Otları TYCHE Bereket Festivali 6 Nisan Cuma günü Anıtpark'ta başlıyor. Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından organize edilen "Düzce Otları Tyche Bereket Festivali" öncesi GÜNLÜK Proframına katılan  Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Demirelli ve Aysel Yüksel, Erol Tayhan'ın sorularını cevaplandırdı.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen, festivalin dünü ve bugünü hakkında genel bir değerlendirmede bulunarak "festival fikrinin nasıl doğduğunu" ve yaşadıkları sıkıntıları anlattı. "Düzce'den bir şey olmaz" anlayışına, söylemine ve kanaatine büyük tepki gösteren Ulviye  Dikmen "Düzce'yi marka yapmak için ne gerekiyorsa yapılacak" dedi:

DÜZCE'DE KALDİRİK FARKI...

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Selma Demirelli'de Düzce 'de çok çeşit ot olduğunu hatırlatarak, ısırgan ve özellikle "Kaldirik Otu"nu Düzce'nin tanıtımında istikbal vadettiğini ifade etti. Birçok yerde "Düzce Kaldirik"i olarak adlandırılmasının diğer ot çeşitlerine de olan rağbeti artıracağını kaydetti.  

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ CUMARTESİ GÜNÜ

Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Ayfer Yüksel'de festival programı hakkında bilgiler verdi. Yüksel, programın 6 Mayıs Cuma günü Anıtpark'ta standların açılışı ile başlayacağını belirterek özellikle Cumartesi günü saat: 12.30'da Belediye Önünden başlayıp Anıtpark'ta son bulacak "Festival Koürtej Yürüyüşü"ne halkımızın katılım sağlamasını istedi.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen 2.Düzce OtlarıTYCHE  Bereket Festivali, Valilik, Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi tarafından destekleniyor. Festival, 6-7-8 Mayıs 2016 (Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri) Anıtpark'ta yapılacak...

 Haber:E.TAYHAN