Uğur Köyü'nden geçen ve Samandere Şelalesine çıkan yoldan kamyonlar ve okul servisi araçları da geçiyor ama yoldan geçen araçlar yolun iyice daralması nedeniyle zor anlar yaşıyor. Her yağan yağmurun ardından daha da daralan yolda bir aracın geçeceği kadar alan bulunuyor.

Yağan yağmurların ardından yolun iyİce daraldığını ifade eden Uğur Köyü Eski Muhtarı Bahattin Duran “Bu yolu hem tatilciler hem de kamyonlar kullanıyor. Okul zamanı okul taşıtları da bu yoldan geçiyor. Ama iyice daralan yol nedeniyle tatilciler, yoldan geçmeyi göze alamayarak geri dönüyorlar. Bu duruma bir an önce çözüm bulunması gerekiyor.”dedi.

Köydeki iki mahalle arasındaki bağlantıyı sağlayan köprü konusunu da değerlendiren Duran “Köprünün şu andaki durumu içler acısı. Tahtadan yapıldı ve büyük tehlikeleri barındırıyor. Köprüyü kullanan insanlarda her an düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Bu durumun çözümü için çok fazla bir şey istemiyoruz. Buraya kalıcı bir köprü yapılması bütün sorunları çözecektir” şeklinde konuştu.