İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri okul önleri ve çevrelerini mercek altına aldı.



Ülke genelinde yapılan eş zamanlı olarak eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla 18 Aralık tarihinde, 07-00, 11.00-15.00 ile 21.00-23.00 saatleri arasında uygulama yapıldı.




“Okul Önü Genel Asayiş Trafik Denetleme Uygulaması” kapsamında, okul önlerinde ve çevrelerinde bulunan park ve bahçelerde, umuma açık yerlerde ve vatandaşların yoğunlukta bulunduğu cadde ve sokaklar denetlendi.

Yoklama kaçağı 1 kişi tespit edildi

Şehir merkezi ve ilçelerin kontrol altına alındığı uygulamalar kapsamında bin 291 şahsın Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yapıldı. Sorgulamalarda yoklama kaçağı 1 şahıs tespit edildi.

3 işyerine idari işlem



Ayrıca umuma açık yerlere yönelik 87 işyeri kontrol edildi. Kontrol edilen işyerlerinden 1’ine canlı müzik izni bulunmadığından ve 2 işyerine işyeri açma ruhsatı olmadığından dolayı toplamda 3 iş yerine idari işlem yapılmıştır.

15 araca ceza; 2 araç trafikten men!

Son olarak trafik yönünden kontrolü yapılan 159’u servis aracı olmak üzere toplamda 335 araç kontrol edildi. 15 araca 5 bin 357 TL idari para cezası kesilirken 2 araç trafikten men edildi.

HABER: Ö .YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ