Ülkü ocaklarının Burhaniye Mahallesi‘ndeki yeni binası dualar eşliğinde açıldı. Açılışa ülkü ocakları genel başkanı Olcay kılavuz da katıldı.


Açılışın ardından yeni ocak binasını ülkü ocakları il başkanı Fatih Güllaçtı ile birlikte gezen Kılavuz, Gülaçtı’dan Düzce hakkında kısa bir brifing aldı.



Açılışın ardından kısa bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ; şu ifadeleri kullandı:

„Düzce ülkü ocaklarının yeni hizmet binasını açmış bulunmaktayız. Cenab-ı Allah Türk İslam âlemine davamıza hayırlara vesile eylesin. Ülkü ocakları Türkiye’nin ve Dünya’nın en büyük gençlik teşkilatıdır. Ülkü ocakları yarım asırlık geçmişi olan Türk milletinin gençliğini iyi bir şekilde yetiştirmeyi gaye edinen çok mukaddes bir davanın temsilcilerinin adresleridir. Ülkü ocakları bünyesinde yüzbinlerce ağabeyimiz, kardeşimiz Türklük gurur ve şuuruyla İslam ahlak ve faziletiyle yetişmişlerdir. Her biri siyasette, ticarette, bürokraside, özel sektörde büyük Türk milletine hizmet etmektedirler.”

Kılavuz, Aynı anlayışla ülkü ocaklarının her yerde kararlı bir şekilde çalışmalarını devam ettirmekte olduğunu ve ülkü ocakları Türk gençliğinin vazgeçilmez adresi olduğunu vurguladı.

 

haber;İ.KELEŞ