Düzce Üniversitesi’nin; Çevre ve Sağlık Alanlarında İhtisaslaşma Programı kapsamında, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp ile Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazanımı alanlarında yapacağı bilimsel çalışmalar sonucu üreteceği ürünlerin, kurumsal kimliğini ve marka değerini oluşturmak, ürün farkındalığını arttırmak, ürünleri sektör bazında ve piyasa koşullarında öne çıkmak amacıyla “Marka Adı Yarışması” düzenlenecek.

Yarışma ile Düzce Üniversitesi tarafından yürütülen ihtisaslaşma çalışmalarında üretilecek ürünlerin özelliklerini, faydalarını ve potansiyellerini ortaya koyacak bir marka adı belirlenecek.

 Türkiye’den tüm bireylerin katılımına açık olan yarışmaya; daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış, ödül almamış ya da herhangi bir reklam kampanyasında kullanılmamış, piyasada var olmayan, özgün olarak üretilmiş marka adları ile katılım sağlanabilecek.
Yalnızca bir marka ismiyle başvurulan yarışmada;  birinci olan yarışmacı 5.000 TL, ikincilik derecesi elde eden yarışmacı 3.000 TL ve üçüncü olan yarışmacısı ise 1.750 TL para ödülünün sahibi olacak.

Düzce Üniversitesi Çevre ve Sağlık Alanlarında İhtisaslaşma Programı Marka Adı Yarışması’na başvuruların online olarak yapılacağı, katılımcıların başvurularını 7-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında https://goo.gl/forms/btOoLQaiQCYxvjEI3 internet adresinden yapabileceği aktarıldı.



Haber: C.ÜSTÜNER