Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin Acil Servisi yepyeni bir alanla Düzcelilerin hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.

Tıp fakültesi hastanesinin yanında bulunan ek binada hizmete girecek olan yeni acil servis bugün, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve Başhekim Yardımcıları tarafından incelendi.



“Burası A’dan Z’ye yenilendi”

Burada bir değerlendirmede bulunan Rektör Çakar, mevcut acil servisin çok yetersiz ve küçük olduğunu ifade ettiği konuşmasında şunları kaydetti:
“Her akşam 500’e yakın hastayla haşır neşir oluyor acil servis ekiplerimiz ve asistanlarımız. Hem otoparkı, hem de fiziksel mekan içerisi ve dışarısıyla birlikte devam ettirmek mümkün değildi. Bu sebeple hastanemizin bu yeni binasına taşıma fikri geliştirildi. Başhekimimizin liderliğinde bu taşınma arifesinde bazı alanlarımız haklarından feragat ettiler. Vatandaşlarımıza hızlı ve acil bir çözüm olabilmesi için böyle bir tadilatla birlikte burayı acil servise dönüştürmeyi talep ettik. Burası A’dan Z’ye yenilenmiş, eski acil servisimizden en ufacık bile bir malzemenin taşınmayacağı tam donanımıyla cihazlarıyla, mobilyasıyla, bütün tasarımıyla yeni bir alan.


“Daha düzgün ve rahat bir alana kavuşmuş olduk”

En önemli işlerden biri giriş çıkıştı. Otopark sorunu yaşayan vatandaşlarımız ciddi bir sorunla karşılaşıyorlardı. Burada hem ambulansların hem de vatandaşlarımızın park alanının geniş olduğu daha düzgün ve rahat bir alana kavuşmuş olduk. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz diyoruz ama ihtiyaç durumunda vatandaşlarımızın da inşallah Hakan Topaçoğlu hocamızın ana bilim dalı başkanımızın liderliğinde burada çok güzel bir hizmet vereceğimizi düşünüyoruz.

“13 Aralık tarihinde hizmete giriyor”

12 Aralık Çarşamba günü inşallah açılışını yapacağız Sayın Valimizle birlikte. 13’ünden itibaren bu alan acil servisimiz olarak hizmete girmiş olacak. Böylece sadece acil servis için giriş olarak kullanılan yolumuzu da tamamen kapatmış olacağız. Acil poliklinikler giriş alanı tamamen hastanemizin ana arter noktasından sağlanmış olacak.”

Haber: Ö. YILMAZ


Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8