Düzce Üniversitesi Bahar şenlikleri Neşeli şarkıları ile tanınan Gökçe konseri ile başladı. konser öncesi DJ Uğur performansı ile öğrencileri coşturdu. Arka arkaya yayınladığı "Tuttu Fırlattı" ve "Ne Yapardım" gibi hit şarkılarıyla listelerde aylarca bir numarada kalan Gökçe, Düzce Konuralp Üniversitesi yerleşkesinde verdiği konser ile üniversite öğrencilerine stres arttırdı. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören konserde, Gökçe popüler şarkılarını söyleyerek eğlenceli saatler yaşattı.

 


Konser boyunca gönüllerince eğlenme imkanı bulan öğrenciler, Gökçe’nin o çok dinlenen şarkılarına eşlik etti. Gökçe birbirinden güzel şarkılarıyla öğrencileri coşturdu.


Sahnede yerinde duramayan ve sempatik halleriyle beğeni toplayan Gökçe, hayranlarından tam not aldı. Konser sonrası Düzce Konuralp Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş, Gökçe’ye çiçek takdim etti.

 

 

Sunucu Yılmaz Aksoy, Üniversite Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş ve öğrenciler son günlerin modasına uydu ve selfie yapmayı da ihmal etmedi.


8. Bahar şenliklerinin 2. Gününde ise gece yolcuları sahne alacak…

 

 

 

Haber;S.Kaşkır