MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından yazar Talha Uğurluel’in konuşmacı olarak katılımıyla Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda “Arzın Kapısı Kudüs Mescid-i Aksa” adlı konferansı düzenlendi.

Kuran’ı Kerim Tilaveti ile başlayan konferansa Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı İsa Şengüloğlu ve öğrenciler katıldı.



“Davetimize katıldığı için çok teşekkür ediyorum”
MÜSİAD Düzce Şubesi’nin sinevizyon gösterisi ile devam eden konferansın açılış konuşmasını yapan şube başkanı İsa Şengüloğlu, “İşadamlarından oluşan bir heyetle Kudüs’ü ziyaret ettik. Akabinde MÜSİAD Düzce olarak eylül ayında ine Mescid-i Aksa’ya ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sayın Talha Uğurluer ile tanışma fırsatı bulmuştuk ve kendisini Düzce’ye davet ettik. Kendisine davetimize katıldığı için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdiği konferansta konuşmacı yazar Talha Uğurluel, Kudüs’ün önemi ve tarihteki yerini anlattı. Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden yazar Uğurluel Türk gençliğinin bilinçli nesil olduğuna dikkat çekerek, “burada da gördüğümüz üzere Kudüs bizim için kutsaldır ve ona sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bilinçli bir nesil yetişiyor, bununla gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.



Program sonunda Uğurluel öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Haber: Ö.YILMAZ