41 yıl önce nikah memuruna “Evet” diyen Özkal çifti, boşanmaların hızla arttığı günümüzde yıllardır birlikteliklerini sürdürerek genç çiftlere örnek oluyor. 41 yıldır aynı yastığa baş koyduğu eşine evlilik yıldönümlerinde çok özel bir hediye vermek isteyen Ali Özkal, hayat arkadaşına unutulmayacak bir akşam yaşattı.

Evliliklerinin 41. yıldönümü dolayısıyla eşi Nezaket Özkal için şiir yazan Ali Özkal, bu şiiri kutlama yemeğinde hem eşi hem de haber ekibimizle paylaştı. Eşi Nezaket Özkal’ı ne kadar sevdiğini anlatan bir şiir kaleme alan Ali Özkal kameramıza yazdığı şiiri seslendirdi.

“41 Yıla Armağan” şiirinde Ali Özkal “Gerçek dışı sözleri ne söyledik, ne duyduk diyerek” mutlu evliliğin küçük sırrını da bir yandan vermiş oldu.

‘Ya onu kaçıracaktım ya da aklımı'
Ali Özkal okuduğu şiirin ardından eşi Nezaket Özkal’la nasıl evlendiklerini şöyle anlattı: “Ben onu Zonguldak Nüfus Müdürlüğü’nden mesai saati içinde kaçırdım. “Neden kaçırdın?” dediler ‘Ya onu kaçıracaktım ya da aklımı kaçıracaktım’ dedim. O bana kararını söylemişti ama reddetseydi de kaçırırdım.”

“Yeniden dünyaya gelsem yine Ali’yle evlenirim”
Eşi Nezakat Özkal da “Yeniden dünyaya gelsem yine Ali’yle evlenirdim” diyerek eşine olan sevgisini dile getirdi.. Ali ve Nezaket Özkal çifti kendi evliliklerinin sırrını ise “Karşılıklı saygı ve sevgi” olarak tanımladı. Evliliklerinde 41 yılı geride bırakan Özkal çifti, mutlu evlilikleri ve ilk günkü gibi aşkla dolu kalpleri ile “41 kere maşallah” dedirtti.