Siyasetçilerin sık sık teslime ilişkin verdiği tarihlerde anahtarlarına kavuşamayan Çavuşlar'daki hak sahiplerinin usandıkları bekleyiş sona eriyor. Aileler, kış gelmeden konutlarına kavuşacak. Dar gelirlilere ait 320 adet 2+1 konutun dağıtımına 24 Ekim Perşembe günü (yarın) başlanacağı açıklandı. 2+1 konutlarda prosedürlerin tamamlandığı ve dağıtıma hazır hale geldiği belirtilerek anahtarların yetkililerce 24 Ekim Perşembe gününden itibaren hak sahiplerine dağıtılmaya başlanacağı belirtildi.
Ruhsat problemleri çözüldü
320 konutun tesliminin bu kez kesin olarak gerçekleştirileceği açıklanırken 1+1 şeklinde inşa edilen 128 adet konutun ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile dağıtılacağı bildirildi. Konutların ruhsat problemlerinin çözüldüğü kaydedilirken, doğalgaz bağlantılarının da tamamlandığı belirtildi.
Çamköy'de son durum

Yine uzun süreli bekleyişin hakim olduğu Çamköy konutlarında da sorunun aşılmak üzere olduğu öğrenildi. Daha önce kuram çekimi yapılan 240 konutun da yaklaşık 10 gün içinde hak sahiplerine dağıtımına başlanacağı bilgisi edinildi.

Haber; C. ÜSTÜNER