İl Özel İdareden Personele İftar



Yol-İş Sendikası Düzce İl Temsilciliği İl Özel İdare Sekreteri Kenan Üstünel'in emekliye ayrılması dolayısı ile iftar programı düzenledi. İftara İl Genel Meclisi Üyeleri, il özel idareye bağlı personel ve çalışanlarının yanı sıra Yol-İş Sendikası üyeleri ve Ankara 2 nolu şube başkanı Rıdvan Öztaş ile Yol-İş Mali sekreteri Yusuf doğan'da katıldı. Ayrıca İl Özel İdare Sekreterliğine atanan Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker'de iftar programına hazır bulundu. İftar programında personeline son konuşmasını yapan Kenan Üstünel personelinden helallik istedi.

 



Üstünel “ Her yıl Ramazan Ayı'nda personel ile bu iftarı düzenliyoruz bu artık gelenek haline geldi. Bu sene ki iftar benim veda zamanıma denk geldi. Uzun zamandır birlikte çalışıyoruz , olumsuzluklar, kırılganlıklar, küskünlükler olmuş olabilir. Bunlar o anın gerginliği ile oldu. Ben herkese hakkımı helal ediyorum sizlerde haklarınızı helal edin. Hepiniz Allah'a ısmarladık” dedi.

 



Kenan Üstünel'den sonra konuşan Erdoğan Ülker geleneksel hale gelen iftarın bu yıl veda iftarına döndüğünü söyledi.

 



Ülker “ Burada ailecek iftar yapıyoruz, gelenek haline gelen bu iftar bundan sonrada her yıl yapılmaya devam edecektir. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kenan Bey aramızdan ayrılıyor. Güzel bir görevi vardı ve başarıyla sürdüriyordu ancak yaş haddinden dolayı emekli oldu. Herkesle iletişimi vardı. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dilerim” dedi.

 

Haber: M. YILMAZ