İstanbul Caddesi’nin yayalaştırılmasının ardından vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan motosiklet kullanıcılarına umursamaz şekilde caddeyi kullanmalarına ilişkin denetimler artırılıyor.

Bugün İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri ile Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa yürütülen denetimler kapsamında yayalaştırılan cadde üzerinde seyir halinde olan ve tüm uyarılara rağmen caddeye giren bisiklet ve motosikletlere cezai işlem uygulandı.



Denetimlerin daha sık şekilde sürdürüleceğini belirten zabıta ekipleri uygulama kapsamında cadde üzerinde bisiklet ve motosiklet kullanımının yayaların can güvenliği için tehlike oluşturduğuna dikkat çekti.

“Denetimleri hassasiyetle yürütülmeye devam edilecek”
Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan ve vatandaşların konu hakkındaki hassasiyeti ile denetimlerin önemine dikkat çekilen açıklamada, “İstanbul Caddesinde yayaların güvenli şekilde hareket edebilmesi için trafik polisi ve zabıta ekipleri denetimleri hassasiyetle yürütmeye devam edecektir. Bu konuda vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını talep eder, talep ve şikayetlerini gerekli mercilere bildirmelerini önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

Haber: Ö.YILMAZ