Vali Ali Fidan, Yeşil Düzce Eğitim ve Uygulama Okulu ve İş Eğitimi merkezi'nin, “uygulama evi” ve “Cafe” açılışını yaptı. Açılışta konuşan Vali Fİdan, özel eğitim alan çocuklara çok önem verdiklerini belirtti ve "herhangi bir eksiği olmaması için gayretimiz var.” dedi.


Vali  Ali Fidan, Yeşil Düzce Eğitim ve Uygulama Okulu ve İş Eğitimi merkezi'ne daha önceki ziyaretinde öğrenci velilerinin,kendisinden okulun içinde “uygulama evi” yapılması isteklerini  unutmadı.  Velilerin talebi üzerine okula yapılan "uygulama evi" ve "Cafe"'nin açılışı Vali Ali Fidan tarafından yapıldı.  

Açılışa Vali Ali Fidan, Fidan'ın Eşi Dr. Fatma Fidan,İl Milli Eğitim Müdürü Turan Şahin ve Hayırseverler, Okul Müdürü Dilek Kar, Okul Müdür Yardımcısı Lamia Sevinç Aksu ve Öğretmenler tarafından karşılandı.

Okul Müdürü Diler Kar, Vali Ali Fidan’a okula yeni yapılan “uygulama evi” ve “cafe”  hakkında bilgi aktardı ve desteklerinden dolayı Vali Fidan’a ve hayırseverlere teşekkür etti.


Vali Ali Fidan burada yaptığı açıklamada; “Düzce’mizin eğitimde daha iyi olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Özel eğitim merkezimiz buradaki çocuklarımız bizim için çok önemli.  Onların Bu eğitim merkezi çocukları hayata hazırlama, onlara bir takım mesleki deneyimler kazandırma ve ailelere yardımcı olma anlamında çok önemli bir eğitim kurumumuz. Buraların daha iyi çalışması ve herhangi bir eksiği olmaması için gayretimiz var.” dedi.


Öğrenciler, kendi elleriyle hazırladığı hediyeleri Vali Ali Fidan’a ve hayırseverlere takdim etti. daha  sonra“uygulama evi” ve “Cafe” açılışı yapıldı.