Düzce’de başlatılan uyuşturucu ile mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda her ay düzenlenen ve önemli çalışmalara imza atılan “Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Koordinasyon Kurulu Ekim Ayı Toplantısı” Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan, Rehberlik Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve şube müdürleri katıldı.
Toplantı öncesi açıklamada bulunan Vali Dağlı, toplantının amacına dikkat çekti.

“Mücadele ve çalışmamızı her ay daha fazla olmak üzere arttıracağız”
Mücadelenin her ay daha da üstüne koyarak devam edeceğine vurgu yapan Dağlı, şu ifadeleri kullandı:

“Düzce’de gerçekleştirilen uygulamalar, iyi uygulama örnekleri olarak, çeşitli yerlerde ses getirmeye başladı. İlimizde de bunu, gezdikçe ve bilgi aldıkça görüyoruz. İnşallah doğru yoldayız. Bu mücadele, ilk günden itibaren belirttiğimiz gibi devam edecek. Onlar bu işi yapmak için mücadele ederken, biz de yaptırmamak için gayret göstereceğiz. Çocuklarımız ve kardeşlerimizi bunlardan korumak için her türlü mücadele ve çalışmamızı her ay daha fazla olmak üzere arttıracağız.”

Vali Dağlı, bağımlılıkla mücadele kapsamında aralık Ayında, Düzce de uluslar arası bir sempozyum düzenleneceğini ve kasım ayında Antalya’da gerçekleştirilecek olan uluslar arası sempozyuma da il olarak katılım sağlanacağını sözlerine ekledi.