Düzce Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu ile Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu tarafından organize edilen söyleşi kapsamında Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncuları Çiğdem Batur, Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu bugün Düzce’ye geldi. İDEAL GYO organizasyonu ile Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen 'Dizilerin Gençler Üzerine Etkileri' konulu söyleşiye öğrencilerden ilgi yoğundu. Alkışlarla karşılan oyuncuların söyleşisi öncesi diziden sahnelerin yer aldığı kısa videolar izletildi.

 

 


Ardından sahneye çıkan oyunculardan dizide “Savcı Leyla” rolünde oynayan ve aslen Düzceli olan Çiğdem Batur, “Benim memleketim” diyerek söze başladı ve öğrencilere merak ettikleri soruları sormasını istedi.


Öğrenciler, sorularında dizinin geleceği hakkında ipuçları almaya çalıştı. Öğrencilerin “Dizideki gibi çapkın mısınız, gerçek yaşınız kaç?” Gibi sorularına dizi oyuncuların verdiği espriler cevaplar salondakileri güldürdü.

 

 

Oyuncular, dizideki şiddet olaylarının gerçek hayatlarına etkileri ve son yıllardaki senaryodaki siyasi içerikle ilgili sorulara da cevap verdi.


Cahit Kayaoğlu, “şiddet olaylarından etkilenildiğine inanmıyorum. Böyle bir şey yok. Şiddet yakıştırılmış bir sıfat. Çıkan haberlerin hepsi yalan.” dedi.


Kurtlar Vadisi senaryolarındaki hükümetin görüşü ve iddialarına ilişkin ise dizi oyuncuları şunları söyledi:

 

Cahit Kayaoğlu, “ Kurtlar Vadisi her zaman gündemi takip etmiştir.” Demekle yetinirken Erhan Ufak, “ senaryo bizim önümüze gelir. Biz oynarız.” Batur ise “ bu tarz soruların cevapları bizi aşar. Biz oyuncular bunu pek sorgulamıyoruz.” şeklinde cevap verdi.


Dizinin reytinglerinin iyi olduğunu söyleyen oyuncular uzun sürede devam etmesi temennisinde bulundu. Oyuncular Düzce’de olmaktan mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır