Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı, Haziran ayı olağan toplantısında “Bir oda da senden” kampanyası ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Klinikler için harekete geçme ve listelenen kişilere kampanyaya yapabilecekleri katkılar konusunda görüşme  kararı aldı.

 

Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı’nın başkanlığında yapılan toplantıya, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Baro Başkanı Ali Dilber, TSO Başkanı Metin Büyük,  öğretim görevlileri ve üyeler katıldı.

 

Toplantının ana gündemini “Bir Oda da Senden” kampanyası kapsamında yürütülen tanıtım çalışmalarının ardından, Düzce’de faaliyet gösteren firmalar ve oluşturulan listedeki kişilere gidilerek kampanyaya destek istenmesi oluşturdu. Kampanya çalışmalarına Düzce Valisi Bülent Kılınç’ı ziyaret edilerek başlanmasına karar verildi.

 

Toplantının ardından Düzce Üniversitesi  Tıp Fakültesi Hastanesi inşaatını gezen Vakıf yönetimi, son aşamaya gelen çalışmaları yerinde görürken, hastane pencerelerinden gözüken Düzce manzarasını izlemeyi de ihmal etmediler.