Boğaziçi’nde yapılan ve yapımı devam eden pazaryeri, TOKİ evleri ve sosyal tesisi, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile birlikte Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan yerinde incelendi.



”Her halde dört beş aya kadar toparlanıp açılacağını düşünüyoruz”
Sosyal tesisi gezisi sırasında açıklamalarda bulunan Düzce Valisi Zülkif Dağlı, projelerin çok güzel olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

“Burada Boğaziçi Belediye Başkanımızın yaptığı, bitirdiği ve inşaatı devam eden yatırımlarını hep birlikte gezdik. Öncelikle TOKİ inşaatını gezdik. Ben o inşaatın bu kadar çabuk yapıldığına çok şaşırdım. Çünkü bir yıl önce toprak koruma kurumundan burasıyla ilgili bir karar aldığımızı hatırlıyorum. Şuanda işi tamamen bitmiş, ufak tefek çalışmalar kalmış. Bir de çevre düzenlemesinin kaldığını gördük. İnşallah o da yakın zamanda biter. Düzce’miz her zaman söylüyoruz zemini sert olduğu, hava silikinasyonunun olduğu ortadadır. Buradaki yapılaşma önemli. İnşallah ikinci etabı da başlatırız burada. Ayrıca çok güzel bir pazaryerinin yapıldığını gördük. Gerçekten mimarisi süper. Burası da çok amaçlı kullanılacak olan bir sosyal tesistir. Burada hem düğün salonu, hem muhtarların sporla ilgili, derneklerin çay ihtiyaçlarını karşılayabilecek olan çok amaçlı bir tesis konumunda yer alacak. İnşallah yakında burası açılmış olacak. Gerçekten projesine de baktık. Projesi de çok güzel. Çok güzel bir eserin ortaya çıkacağını inşallah göreceğiz. Her halde dört beş aya kadar toparlanıp açılacağını düşünüyoruz.”



Vali Dağlı, daha sonra beldede hizmete girecek bir marketin açılışına da katılarak market sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber: M. AYDIN