Düzce Valisi Ali Fidan Öncü Medya Grubuna iade-i ziyarette bulundu. Fidan,Öncü Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ve çalışanlar tarafından karşılandı. 


Ziyarette Öncü Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’yla buluşan Vali Ali Fidan, yaptığı açıklamada Öncü Medya grubuna teşekkür ederek düşüncelerini ifade etti. Fidan, “Basınımızla her zaman diyalog içerisindeyiz. Basın bizimle ve kamuoyu arasında bir köprüdür. Basın çalışanlarımız kamu hizmeti yürütüyor. Toplumdan bilgi almamız basın vasıtasıyla sağlanıyor.” dedi.



Vali Ali Fidan açıklamasının ardından Öncü Medya Grubu çalışanlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.Vali Fidan ziyaretinde Öncü Medya Grup stüdyolarını gezerek Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Çağlar’dan programlar ve birimler hakkında bilgi aldı. Vali Fidan, stüdyoda kendisine verilen bilgiler sonrası şaşkınlığını ‘Düzce’de bu kadar profesyonel bir ortam beklemiyordum. Buna çok sevindim.” dedi. Fidan özellikle ana kumanda süren çalışmalar hakkında verilen bilgileri ilgiyle takip etti.

Vali Ali Fidan’ın ziyareti sohbet havasında devam etti.

Haber:Y.SEVER