Düzce'nin ilk kez  yer alacağı "Tanıtım Günleri"nde hazırlıklar sona yaklaştı. Düzce Valiliğinin öncülüğünde yapılan organizasyon çalışmaları hakkında Vali Ali  Fidan Öncü TV'ye konuştu.  Fidan, "son hazırlılarımızı yaptık. 12 Mayıs Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi'ndeyiz. 4 gün süreyle Ankara'da olacağız. Tüm Düzcelileri tanıtım günlerine katılmaya davet ediyorum."dedi.

Tanıtım günleri hakkında bilgiler veren Fidan, şöyle konuştu:  "Düzce olarak en güzel  şekilde tanıtmaya çalıştık. Doğal güzellikleri, tarihi, kültürel zenginlikleri, tarımı sanayisiyle her yönüyle tanıtmaya çalıştık. Başarılı bir tanıtım olmasını bekliyorum. Hedef kitlemiz,öncelikli Ankara ama Düzcelileri de kendi kültürlerini bir kez daha tanımaya davet ediyorum. hem söylüyorum, " Düzce geçilecek değil, gezilecek yer" Düzce yeşil ve mavinin en güzel uyumunun olduğu şehirlerden biri. Bunu yeterli bir şekilde tanıtmak istiyoruz."

Düzce'nin ilk defa Ankara Tanıtım günlerine katılacağına dikkat çeken Vali Fidan, bu gibi organizasyonların önemli olduğunu vurguladı.  Fidan, " Bunu ilk defa yapıyoruz. Düzce'nin tanıtıma ihtiyacı var. Almamız gereken yol var. Tanıtım günlerini önemli bir etkinlik olarak görüyorum. Tabi ki tanıtım günleri tek başına çözecek diye bir durum yok.  Tanıtım uzun bir süreç. bütüncül bir yaklaşımla ele alınmalı.  Tanıtım günleri de bir merhem olacak diye düşünüyorum. "

Haber;S.KAŞKIR