Son Kararname ile Düzce’ye vali olarak atanan Ali Fidan, bugünlerde yoğun bir ziyaret trafiği yaşıyor. Kendi makamında misafirleri ağırlayan Vali Fidan diğer yandan da  kurum ziyaretleri yapıyor. Vali Fidan’ın bugünkü adresi Düzce Belediyesi oldu.


Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından kapıda karşılanan Vali Fidan belediye personelini selamlayarak başkanlık makamına geçti.Vali Ali Fidan, ziyaretle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

HER ZAMAN YAKIN ÇALIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ

“Ben Düzce’ye yeni başladım. Sağ olsun Başkanımızda bizi Ankara’dayken başkan yardımcılarımızla birlikte ziyaret etti. Düzce Belediyesini Başkanımızı makamında ziyaret etmek istedik. Belediye Valilik her zaman yakın çalışma içinde olacak. Birlikte beraber Düzce’ye hizmet edeceğimiz en önemli birimlerden birisi. Bu vesileyle bir nezaket ziyareti ama tabi bundan sonra Başkanımla Belediye çalışanınla hep beraber olacağız. Birlikte Düzce için Düzceliler için Ülkemiz için beraber hizmet üretmeye gayret göstereceğiz. Bu vesileyle Başkanım şahsında tüm arkadaşlarımıza bizlere gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Belediyemize de yeni sezonda çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Fidan’a teşekkür etti. Ziyarette Belediye Başkan yardımcıları da hazır bulundu. Vali Fidan’ın açıklamasının ardından ziyaret basına kapalı devam etti.

JANDARMADAN BRİFİNG ALDI

Öte yandan Fidan, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek bir dizi inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette Fidan’a İl Jandarma Komutanlığı’nın görev ve sorumlulukları hakkında detaylı brifing verildi.


Ayrıca 156 jandarma imdat hattı ile gelen ihbarların değerlendirilme tarzı, olaylara anında müdahale eden görevli personellerin harekat tarzları, kullanılan cihaz ve ekipmanlar ile teşkilatın elektronik alanda uygulamaya koyduğu yeni projeler kapsamlı bir şekilde sunuldu.


Daha sonra komutanlıkta görevli erbaş ve erler ile birlikte yemek yiyen vali Fidan, kışla tanıtılırken; ayrıca olağanüstü hallerde kullanıma hazır halde bekletilen seyyar muhabere komuta kontrol merkezi hakkında bilgi verildi.

HABER;S.KAŞKIR