İstanbul Düzceliler Derneği, İstanbul Valisi Vasip Şahin’i valilik makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyarette İstanbul Düzceliler Derneği Kurucu Başkanı Hamza Cebeci, Danışma Kurulu üyesi Düzce Eski Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, yönetim kurulu üyeleri Milli Eğitim Eski Müdürü Recep Sezer, Tekel Eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Keleş, F.S.M. Üni. Güzel San. Fak. Sekreteri Necdet Atasoy, Başakşehir Belediye Meclis Başkanı Cüneyt Yılmaz, İşadamı Aydın Ejder, İ.B.B. Ruhsat ve Denetim Müd. Yrd. Mevlüt Tunç, Türk Telekom’dan emekli Alim Aydoğdu, İSKİ Denetçisi İbrahim Düzoğlu, İSBAK’tan emekli İsmail Erdoğan, İ.B.B. Makine Mühendisi Aziz Aksoy ve İstanbul Düzceliler Derneği halkla ilişkiler sorumlusu İşadamı Ali İhsan Türkan bulundu.


Dernek başkanı İlyas Çelebi dernek hakkında kısaca bilgi sunduktan sonra derneğin İstanbul’daki faaliyetlerinden bahsetti. Ayrıca Vali Şahin, 12 Nisan 2015 gecesi Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak “İstanbul Düzceliler Gecesi”ne davet edildi. Şahin programı müsait olması durumunda geleceğini ve çok memnun olacağını belirtti.


Daha önce Düzce Vali Yardımcılığı, Akçakoca Kaymakamlığı ve Düzce Valiliği görevlerinde bulunan Vali Şahin, dernek yönetimini makamında sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Vali Şahin, Düzce ve ilçelerindeki görevleri sırasındaki hatıralarını düşüncelerini paylaşırken Düzce’nin İstanbul ve Ankara’nın orta noktasında olması ve yeşilliği yaşanabilirliği açısından Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olduğunu beyan etti ve zaman zaman da ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.