Vali Ali İhsan Su, Düzce’de yapımı devam eden yatırımları incelemeye devam ediyor. Su’nun bu kez adresi Aziziye Mahallesi Fidanlık mevkiinde yapımı devam eden Düzce Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası oldu. Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve müdür yardımcıları ile emniyet mensuplarının eşlik ettiği incelemede Vali Su, binanın bölümlerini tek tek gezdi.

Eksiklileri yerinde tespit ederek düzeltilmesi talimatı veren Vali su, konferans salonunda koltuklara oturarak ilk test eden oldu. Ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Ali İhsan Su, binanın büyük oranda tamamlandığı tefrişatının bitmesiyle hizmete sokulacağını bildirdi. Vali SU, böylece vatandaşın daha güzel bir binada hizmet alacağını da sözlerine ekledi.


Düzce Emniyet Müdürlüğü Ek hizmet Binası bodrum kat dahil toplam 4 kattan oluşuyor. Binanın zemin katında kendine ait özel girişi olan bölümde Çocuk Şube Müdürlüğü hizmetleri yürütülecek. Diğer bölümlerinde trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü, pasaport, özel güvenlik gibi birimler hizmet verecek.

Haber; S.KAŞKIR