Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Atatürk Hastanesinin yanında bulunan taksici esnafını ziyaret etti. Birkaç ay önce ziyaret ettiği yeni hastane binasının çevresindeki eksiklikleri ‘Pazaryeri gibi’ açıklamasıyla ses getiren Vali Dağlı’nın adresi bu kez yeni hastanenin çevre sorunlarına açıldığı günden itibaren birebir şahit olan taksiciler oldu.  



“Kendi gözümle göreyim istedim”
6 ay sokakta çalıştıktan sonra Düzce Belediyesi tarafından verilen yeni taksi durağına kavuşan taksicilerin yanında konuşan Dağlı, hastaneyle ilgili uzun süren problemlerin ardından taşınma işleminin neredeyse tamamlandığını kaydetti.

Hastane geçmişte yaptığı birkaç ziyarette hastane çevresiyle ilgili sorunları gündeme getirdiğini anımsatan Dağlı, “Özellikle park yeriyle ve dağınıklığı ile ilgili etrafta keşmekeşlik vardı. Bunlar bir ölçüde giderildi. Belediyemiz de bu konuda çalışmalarını yapıyor. Şuanda biraz daha derli toplu bir hale kavuştu. Tekrar bir kendi gözlerimle görmek istedim.” dedi.  

“Gerekirse tekrar yeni bir düzenleme yapacağız”
Taksici esnafının düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Vali Dağlı, “Taksici arkadaşlarımızı ziyaret ederek onların sorunlarını dinlemek istedik. Düşünceleri bizim için önem taşıyor. Vatandaşın derdini sıkıntısını en iyi bilenlerden biri de taksicilerdir. ‘Çevreyle ilgili düşünceleri nedir?’ diye kendilerini dinleyeceğiz. Tekrar yeni bir düzenleme yapmak gerekirse yapacağız.” diye konuştu.