Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım kapasitesinin artırılması ve Kalıcı Konutlar’a sağlık merkezi yapılması için çalışmalara başlanması gibi sağlık alanında yaşanan olumlu gelişmelerin yaşandığı haberleri peşi sıra gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Düzce Valiliği’nden iki yeni açıklama daha geldi.

Devlet Hastanesi’nin otopark kapasitesi artırılıyor
Aziziye Mahallesi’nde bulunan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde vatandaşların en çok sıkıntı yaşadığı konulardan biri olan otopark sorununun çözülmesi için çalışmalara başlanıyor.
400 yataklı devlet hastanesi ile Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin otopark kapasitesinin artırılması amacıyla Düzce Valiliği koordinasyonunda Düzce Belediyesi işbirliği ile proje çalışmaları yapılarak 138 araçlık ek otopark, vatandaşların hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü, Atatürk Devlet Hastanesi’nin otopark hizmetinde yaşanan sıkıntıları gidermek ve vatandaşlara kaliteli sağlık hizmet verme noktasında hastane yanında yer alan 3 bin 290 metrekarelik alanın ek otopark alanı olarak kullanılması için gerekli çalışmaları yürütüyor. Yapılacak ek otoparkla vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi planlanıyor.

Vali talimatı verdi: Sağlık alanında marka olacağız!
Ayrıca bir gelişme de Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde yaşandı. Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın, sağlık hizmetleri kalitesinde artış, Düzce’nin sağlık alanında bir marka haline getirilmesi ve vatandaşların sağlık alanında 7/24 hizmet alabilmesi talimatları üzerine İl Sağlık Müdürlüğü’nün çalışmalarını yürüttüğü bildirildi.

“Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Ünit tescilini 52’ye çıkartıyoruz”
Bu kapsamda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde yaşanan gelişmeye ilişkin İl Sağlık Müdürü Dr.Yasin Yılmaz tarafından yapılan bilgilendirmede, “İlimizde 40 Ünit tescili C-Grubu ADSM olarak hizmet vermekte olan Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Ünit tescilini 52’ye çıkartarak B-Grubu ADSM olarak hizmet yelpazesine yeni bir vizyon ekleyerek hizmet kalitesini arttırmaya devam edeceğiz.
2018 Şubat ayında hizmete giren 12 Ünitli Merkez Semt Polikliniği, 40 Ünitli Merkez Binası ve Yığılca, Kaynaşlı, Gümüşova ve Gölyaka İlçe Entegre Hastanelerinde bulunan Ağız ve Diş Poliklinikleri ile birlikte aktif 55 Diş Hekimi ve 170 personel ile Düzce ve çevre illerden gelen hastalarımıza hizmet vermektedir
” denildi.
 
Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ