Valisi Ali İhsan Su ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, hizmete girmesi yakın projeleri yerinde inceledi. Arazi gezisine çıkan Vali Su ve Başkan Keleş’e Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy da eşlik etti. Heyet, açılış tarihi için gün sayan ve yapımı süren projeleri yerinde inceledi. Vali Su ve Başkan Keleş, Şaguç Köprüsü, Kiremitocağı Gençlik Merkezi, Kasapköyü Kız Meslek Lisesi, Spor Salonu ve Yüzme Havuzu, AFAD Binası ve Kentsel dönüşüm alanını tek tek gezdi.

 

 

Şaguç Köprüsü incelemeleri sırasında ulaşımda yaşanan sıkıntılar nedeniyle artık açılması beklenen köprünün tamamlanmak üzere olduğu ifade edildi. Beton dökme işleminde sona gelinen Şaguç Köprüsü'nün Ramazan Bayramı’ndan önce araç trafiğine açılacağı açıklandı.

 

Heyet daha sonra Düzce için büyük önem taşıyan ve uzun süren bir bekleyişin ardından çalışmalara başlanan Kentsel Dönüşüm alanını gezdi. Hafriyat çalışmalarının tamamlandığı dönüşüm alanında zemin güçlendirme çalışmalarına geçileceği ve yapılacak ölçümler sonrasında da temel atma işlemine başlanacağı kaydedildi.

 

Açılış törenine hazırlanan Kiremitocağı Mahallesi’ndeki Gençlik Merkezi'ndeki incelemenin ardından Kasapköyü'ne geçildi. Kasapköyü Kız Meslek Lisesi etrafında Düzce Belediyesi tarafından imarla ilgili çeşitli düzenlemeler yapılacağı belirtildi.

 

 

 

Haber;C.Üstüner