Önemli hizmet veriyor
 

Vali Adnan Yılmaz, Manşet Gazetesi'nin 7. yıldönümü dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Öncü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mukadder Deveci ve Manşet çalışanları hazır bulundu.

Kapıda karşılanan Vali Yılmaz, Manşet Gazetesi çalışanları ile tek tek tokalaştı. Manşet Gazetesi'nin 2006 yılında kurulduğunu hatırlatan Vali Yılmaz, Manşet'in önemli bir kamu hizmeti verdiğini vurguladı.

Tüm basını olduğu gibi Manşet Gazetesi'ni yakından takip ettiğini belirten Vali Yılmaz, “Manşet çalışanlarının yeni yaşını kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi. Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mukadder Deveci de Vali Yılmaz'ın ziyaretinden duyulan memnuniyeti dile getirerek tüm çalışanlar adına kendisine teşekkür etti.

 
Bir istekte bulundu
 

Ziyaret sonunda Vali Yılmaz, Manşet Gazetesi ve Öncü TV'yi gezdi.

Haberlerin yayına ve gazeteye nasıl hazırlandığını inceleyen Vali Yılmaz, Öncü Radyo'yu ziyareti sırasında ise bir istek şarkıda bulundu.

Fatih Kısaparmak'tan 'Babam' şarkısının çalınmasını isteyen Vali Yılmaz'ın isteği hemen yerine getirildi.

Öncü TV'nin reklam bölümü, montaj odası, program ve haber stüdyolarını gezen Vali Yılmaz, çok profesyonel bir hizmet verildiğini belirtti.

App Store ve Android Market'ten indirilen 'Öncü Tv ' uygulaması hakkında da bilgiler alan Vali Yılmaz, uygulamanın kendi telefonona da indirilmesi için talimat verdi. Stüdyoları gezerken şarkısının radyoda çalındığını duyan Vali Yılmaz radyoya giderek parça bitene kadar dinledi.

Ardından Öncü TV hatıra defterine duygularını yazması istenen Vali Yılmaz, defteri inceledikten sonra bu anı defterinin çok kıymetli olduğunu dile getirdi.

Öncü TV'nin girişinde bulunan ve televizyonun 1. yaş günü dolayısıyla düzenlenen kutlama gecesinden karelerin yer aldığı fotoğrafları da inceleyen Vali Yılmaz, ardından tüm çalışanlara başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

Haber; C. ÜSTÜNER