Düzce’nin hızla geliştiğini belirten Kılınç, beş yıl sonrasında nüfusun 200 binlere çıkacağını ve belediyenin kısıtlı bütçeye karşın planlamasını buna göre yapması gerektiğini ifade etti. Keleş ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Vali Kılınç’ın Düzce’yi deprem dönemlerinden bildiğini işaret ederek, Yeni atanan Valimizin Düzce sorunları hakkında önceye dayalı fikrinin olması bizim için şanstır. Valimizin ziyaretinden de onur duyduk’ şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcıları ile üst düzey yöneticilerin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında güncel sorunlar da gündeme geldi. Keleş, Vali Kılınç’ın deprem dönemlerinde Düzce’de görev yaptığını hatırlatarak, ‘ Düzce’yi ve sorunlarını bilen Vali ile çalışmak bizim için bir şans ve onurdur. Bunun avantajlarından tüm Düzce halkı yararlanacaktır. Valimizin Düzce’nin temel sorunlarında,  çözümü için öncü olacağına ve büyük bir özveri ile çalışacağına inancımız sonsuzdur. Biz de her türlü konuda işbirliği yapacağız’ dedi.

Düzce’nin sorunlarının genel değerlendirmesinin de ele alındığı ziyaret toplantısında, hükümet konağı, kalıcı konut bağlantı yolu, kentsel dönüşüm alanları değerlendirildi.

 

Keleş, nezaket ziyaretinde Kılınç’a çiçek takdim etti.