Vali Ali İhsan Su bugün Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (DESOB) Mustafa Kayıkçı'yı makamında ziyaret etti. DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Vali Su'yu kendi odasına bağlı esnaf odaları başkanlarıyla birlikte binanın girişinde karşıladı. Karşılamanın ardından hep beraber Kayıkçı'nın odasına geçtiler.



DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Vali Su'yu kendi koltuğuna buyur etse de Su, o koltuğa oturmayı kabul etmedi. Vali Ali İhsan Su Kayıkçı'nın koltuğuna oturmayınca Kayıkçı da kendi koltuğuna oturmadı ve Vali Su'nun karşısındaki koltuğa geçti.



Vali Ali İhsan Su oda başkanlarına handi odayı temsil ettiklerini ve o odanın görevlerini sordu. Oda başkanları da tek tek kendilerini Vali Su'ya tanıttılar. 



Ardından Vali Su ve Kayıkçı arasında hoş bir muhabbet başladı. Kayıkçı, Vali Su'ya ziyareti için teşekkürlerini iletti ve Valilik ile Belediyeyle bir arada çalıştıklarını söyleyerek ihtiyaçları oldukları zaman kapılarını çalacaklarını iletti.



Kayıkçı, " Hem gönül beraberliğimiz hem kurum beraberliğimiz olacak siz benim kurum büyüğümsünüz. Biliyoruz ki takıldığımız yerde bizde hem bir vali hem de bir ağabey gibi davranacağınızdan hiç bir şüphemiz yok. Şimdiye kadar sorun yaşamadık ama yaşarsak eğer kapınızı çalarız" şeklinde konuştu.



Vali Su'da Kayıkçı'ya her zaman kapılarının açık olacağını belirterek sivil toplum kuruluşlarının ve odaların önemine değindi.



Vali Su, " Sizlere kapımız ve gönlümüz ardına kadar açık. Sivil toplum kuruluşları ülkemizin en önemli dinamitlerinden bir tanesidir, Odalar da buna dahil. Bu anlamda ilimizde odaların her biri çok önemli işleri yerine getiriyorlar. Esnaf odalarımız da esnaflarımızın birlikteliğini sağlıyor ve onların sorunlarını çözmede önemli rol oynuyor.Bu sebeple ben sizlere teşekkür ediyorum. Bize düşen bir görev olursa da yerine gitireceğimizi belirtmek isterim" dedi.

 

Haber;E.Tınaz