Son Valiler Kararnamesi ile İskenderun Kaymakamlığı'ndan Düzce Valiliği'ne atanan Ali İhsan Su, Öncü Medya Grubu'nu ziyaret etti. Vali Su, Televizyonumuz Kurucusu Önder Tonyalı, Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Deveci, Grup Müdürü Pelin Güven Yıldırım ve Manşet Gazetesi Haber Müdürü Canan Üstüner tarafından kapıda karşılandı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette televizyonumuz kurucusu Önder Tonyalı, kurum çalışanlarını tek tek Vali Su'ya tanıttı.

 



Tonyalı, Şubat ayında yayın hayatında 20 yılı geride bırakmaya hazırlanan Öncü TV'nin kuruluşu ve vizyonu hakkında Vali Su'ya bilgiler aktardı. Vali Su da televizyonun işleyişi konusunda merak ettiği konulara ilişkin Tonyalı ve kurum çalışanlarından bilgiler aldı.

Sohbet sırasında Düzce'de yerel haberlerin çok takip edildiği vurgulanırken, özellikle ana haber bültenlerinin geniş kitleler tarafından izlendiği belirtildi.

Kurulduğu günden bu yana kurum olarak doğru ve tarafsız habercilik anlayışının benimsendiğinin altını çizen Kurucu Önder Tonyalı, halkın karşısına en doğru haberlerle çıkma hedefinin bugüne kadar en iyi şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.

Vali Ali İhsan Su, oncurtv.com'un tıklanma ile yurt içi ve yurt dışındaki takip oranları hakkında da detaylı bilgiler aldı.

 



Öncü Medya'nın android uygulaması ve 3G yayınları hakkında da bilgilendirilen Vali Su, televizyonumuzun ziyaretçi defterine de düşüncelerini de paylaştı. Vali Su, Öncü TV’nin Düzce’de meydana gelen gelişme ve değişmeleri zamanında haber alması konusunda ilkeli yayınlarıyla habere ulaşmada önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek başarılarının devamını diledi.

 

 

 



Sohbetin ardından Vali Su, Öncü Medya Grubu'nun bünyesinde bulunan haber merkezi, Öncü Radyo, ana kumanda, haber ve program stüdyoları, montaj odası ve Manşet Gazetesi'ni tek tek gezerek işleyişi yerinde gördü.

 

 



Ziyaretin sonunda Vali Su, Kurucu Önder Tonyalı, kurum yönetici ve çalışanlarına başarılar dileyerek kanalımızdan ayrıldı.

Haber: S. KAŞKIR