Uzun yıllardır İstanbul’da iki ayrı noktada hizmet veren ve 2008/ yılından bu yana Düzce’ye istihdam sağlayan ATOS Çağrı Merkezi, bünyesine 500 kişiyi daha alıyor.

Bugün, Düzce Valiliği Makam Toplantı Salonu’nda, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İş Kurumu İl Müdürü Ferat Acar ve ATOS Eğitim ve Gelişim Grup Yöneticisi Soner Moyda arasında yapılan imza töreni ile çağrı merkezinde çalıştırılmak üzere, bazı şartlarda engeli bulunan vatandaşlara öncelik verilmek suretiyle toplam 500 kişi istihdam edilecek.

Protokol imza töreni öncesinde konuşan Vali Dağlı, 500 kişiyi kapsayan bu istihdam protokolünün Düzce için çok önemli olduğuna dikkat çekti.

 Romanlar için bir aradalar
Öte yandan, her ay düzenli olarak bir Roman Mahallesi’nde yapılan Roman vatandaşların yaşam şartlarının iyileştirilmesine ilişkin yapılan koordinasyon toplantısı bu kez Düzce Valiliği Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Düzce Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya, kurum müdürleri, emniyet ve belediye yetkilileri ile roman vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Dağlı, roman vatandaşlara çağrı merkezi ile imzaladıkları “Artı İstihdam Protokolü”nden bahsederek, çevrelerinde işi olmayıp da iş arayanların başvuruda bulunabileceğini vurguladı.

Haber: Ö. YILMAZ