Düzce'de kar yağışı aralıklarla etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle köy yolları ulaşıma kapandı. Düzce Valiliği sabah yaptığı açıklamada 22 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi'ne ait ekipler kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için çalışma başlattığını bildirdi.
Toplam 23 ekip gün boyu köy yollarını açmak için çalıştı. Valilik saat 15.30 itibariyle 12 köy yolunun halen ulaşıma kapalı olduğunu açıkladı. Buna göre; Akçakoca’da karatavuk, kurukavak, küpler, Merkezde Çınardüzü, Samandere, Uğur, Özyanık, Gümüşova’da soğuksu, dereköy, Kaynaşlı’da Hacıazizler, Yeniyurt, Altınköy’e giden yollar kapalı.
Cumayeri Yığılca, Çilimli ve Gölyaka’da kapalı köy yolu bulunmuyor. Öte yandan Kaynaşlı'da etkili olan kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, Yığılca ilçesinde ise taşımalı eğitim sisteminin uygulandığı okullar bugün tatil edildi.
7 Ocak Çarşamba günü okulların tatil edip edilmeyeceğine ilişkin merakla beklenen haber, akşam saatlerinde geldi. Valilik Yığılca’da okullarda eğitime bir gün ara verildi. Cumayeri’nde ise taşımalı sitemin uygulandığı okullarda tatil kararı alındı.