Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın şehit ailelerine yönelik ziyaretlerinde kendisine eşlik eden eşi Nurgül Dağlı, bu kez şehit eşleri ile kahvaltıda buluştu.
 
Şehit eşleri ile bir arada olmak, acılarını bir nebze de olsa hafifletmek ve şehit eşleri arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla Kaynaşlı’da bulunan bir restoranda düzenlenen kahvaltıya Şırnak İli Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli iken 10 Kasım 2015 günü silahlı terör örgütleri mensuplarınca yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan Polis Memuru Sabri Altınbaş’ın eşi Sevcan Altınbaş ile Düzce ve bir çok şehirden şehit eşleri ve çocukları katıldı.
 
Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın eşi Nurgül Dağlı’nın konukları ile yakından ilgilendiği kahvaltıda, bol bol sohbet edildi. Kaynaşmaya da vesilen olan kahvaltı programında zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Kahvaltı sonrası Vali Dağlı’nın eşi Nurgül Dağlı tarafından şehit ailelerinin çocuklarına çeşitli hediyeler verildi. Kahvaltı programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.